Privacybeleid

Vijfpoot B.V. houdt zich aan de regels met betrekking tot privacy. Daarom kunt u hier teruglezen op welke wijze Vijfpoot B.V. dit doet. Dit beleid is versie 1.01 (voor het laatst aangepast op 11 november 2018).

De onderneming Vijfpoot B.V. is zich er van bewust dat u vertrouwen in haar stelt. Vijfpoot B.V. ziet het dan ook als haar verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laat Vijfpoot B.V. u weten welke gegevens Vijfpoot B.V. verzamelt als haar website gebruikt of zaken met Vijfpoot B.V. doet, waarom Vijfpoot B.V. deze gegevens verzamelt en hoe Vijfpoot B.V. hiermee uw gebruikservaring verbetert. Zo begrijpt u precies hoe Vijfpoot B.V. werkt.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Vijfpoot B.V.. U dient zich ervan bewust te zijn dat Vijfpoot B.V. niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Vijfpoot B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u haar verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.

GEBRUIK VAN VERZAMELDE GEGEVENS

GEBRUIK VAN DIENSTEN VAN VIJFPOOT B.V.

Wanneer u zich aanmeldt voor een van de diensten van Vijfpoot B.V. vraagt Vijfpoot B.V. u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij die door Vijfpoot B.V. gecontracteerd is. Vijfpoot B.V. zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover Vijfpoot B.V. beschikt.

COMMUNICATIE

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij die door Vijfpoot B.V. gecontracteerd is. Vijfpoot B.V. zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover Vijfpoot B.V. beschikt.

COOKIES

Vijfpoot B.V. verzamelt geen gegevens voor onderzoek. Deze website maakt dan ook geen gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken).

DOELEINDEN

Vijfpoot B.V. verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij Vijfpoot B.V. vooraf uw toestemming hiervoor heeft verkregen (bijvoorbeeld binnen een concrete context voor het aanleveren van de informatie).

DERDEN

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Werknemers van Vijfpoot B.V. zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

VERANDERINGEN

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

KEUZES VOOR PERSOONSGEGEVENS

Vijfpoot B.V. biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die momenteel aan Vijfpoot B.V. is verstrekt.

VRAGEN EN FEEDBACK

Vijfpoot B.V. controleert regelmatig of ze aan dit privacybeleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met Vijfpoot B.V. opnemen.